top of page
Vrouw met sollicitant

Een ervaren HR Adviseur.

32 a 40 uur per week

Wij zoeken een ervaren HR Adviseur.

Heb jij ervaring met het opstellen en implementeren van een HR beleid en zorg jij voor het perfect uitvoeren van een personeelsadministratie? Geniet jij van een afwisselende agenda binnen een bedrijf met veel verschillende culturen in een functie waar je zelf nog verdere invulling aan kan geven? Dan zijn wij op zoek naar jou.

 

Ons prachtige familiebedrijf Seasun gevestigd in het Zeeuwse Kapelle kweekt al vele jaren kwalitatief goede tomaten en paprika’s voor diverse supermarkten en met trots brengen we op deze manier gezonde voeding bij de mensen thuis. Daarnaast zijn wij op technisch gebied bezig met veel innovatie projecten om in de toekomst duurzaam te kunnen telen.

Ter vervanging van onze huidige collega zijn wij op zoek naar jou:

 

Een ervaren HR Adviseur

 

Wat wordt jouw uitdaging?

Jij gaat je 32 a 40 uur per week inzetten voor het verder inrichten en beheren van alle HR processen en beleidszaken. Naast de standaard HR werkzaamheden zoals in- door en uitstroom, arbeidscontracten en ontwikkelgesprekken, ga jij je inzetten voor diverse beleidszaken. Denk hierbij aan het verder implementeren van ons personeelshandboek, het in kaart brengen van ons ziektebeleid, het verder opzetten van onze personeelsadministratie in AFAS samen met de financiële afdeling, het verder uitwerken van functieprofielen en salarishuizen.

Hierbij werk je samen met de verschillende afdelingen en heb je een proactieve houding om zaken op te pakken en het MT te adviseren.

Samen met Jozua (Managing Director) ga jij verder met het, deels opgezette HR canvas, om lijnen uit te zetten, te adviseren en het beleid neer te zetten.

 

Dit ben jij:

 • Al enkele jaren ervaring als HR adviseur;

 • Hands on mentaliteit;

 • Procesmatig sterk onderlegd;

 • Empathisch;

 • Jij staat stevig in je schoenen en hebt zakelijk inzicht;

 • Ervaring met AFAS is een pre;

 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

 

Wij bieden jou:

 • Een afwisselende werkomgeving waarbij iedere dag weer anders is;

 • Aantrekkelijk salaris tussen de € 3.500,- en € 4.500, bruto afhankelijk van jouw opleiding en ervaring en op basis van fulltime;

 • Je pensioenpremie wordt 100% door ons betaald;

 • 25 vakantiedagen (op basis van fulltime);

 • 8.33% vakantiegeld;

 • In de pauze onze eigen, vers uit de kas, tomaat op brood.

 

Is dit jouw uitdaging?

Dan nodigt Seasun jou graag uit om te solliciteren.

Stuur je sollicitatie naar sollicitatie@seasun.eu. Heb je vragen? Neem dan contact op met Doenja Bleijie (0113-347000).

 

Seasun: jouw nieuwe werkgever?

Het familiebedrijf Seasun (www.seasun.eu) is in 1941 opgericht in de regio Utrecht en sinds 2000 gevestigd in het Zeeuwse Kapelle. Hier hebben we 63 hectare bebouwd met kassen, waarvan 13 hectare belicht. Zo kunnen we het hele jaar rond heerlijke tomaten en paprika’s telen. Naast het telen hebben we ons gespecialiseerd in verpakken van onze producten in een volledig geconditioneerde verwerkingshal. Hier worden onze producten verpakt volgens de gevarieerde wensen van onze klanten. Onze vaste kern personeelsleden bestaat uit ongeveer 45 loyale medewerkers. In het hoogseizoen groeit onze organisatie, door de flexibele schil in de hal en de kassen, tot ongeveer 600 personeelsleden.

HR Adviseur

Kom jij bij ons werken? Graag vernemen we van je! 

 

Vul hier het formulier in zodat we z.s.m. contact met je op kunnen nemen.

Solliciteer hier
Motivatie uploaden
CV uploaden
bottom of page